0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Vegas Golden Knights en New Jersey Devils gaan beide met 4-3 in acht opeenvolgende overwinningen
11 Nov

De Vegas Golden Knights wonnen vorige ronde in de verlenging en luidden daarmee de acht-game winning streak van het team in. In deze ronde versloegen de New Jersey Devils de Ottawa Senators met 4-3 in overwerk, en luidden ook de eerste acht-game winning streak in de teamgeschiedenis in 10 jaar in. Dezelfde score en acht-game winning streak stelden beide teams in staat om de vreugde van de overwinning te plukken. Zowel de Vegas Golden Knights als de New Jersey Devils hadden vorig seizoen slechte resultaten en beide teams staan ​​dit seizoen stevig op nummer 1 in de divisie.

In deze ronde versloegen de Vegas Golden Knights opnieuw de Buffalo Sabres, en het team luidde voor het eerst in de geschiedenis van het team een ​​winning streak van negen wedstrijden in. Omdat deze goedkope Golden Knights shirt de Stanley Cup-kampioenschapseer nog niet heeft gewonnen, wil het team deze wens graag eerder realiseren. Voor dit doel heeft Vegas Golden Knights in de loop der jaren veel inspanningen geleverd en ze zijn nooit gestopt met het nastreven van het concept van het kampioenschap.

De New Jersey Devils hebben de play-offs al lang niet meer gehaald en de spelers kijken uit naar een doorbraak dit seizoen. De spelers in goedkope New Jersey Devils shirt dit seizoen waren allemaal in een goed humeur en ze hebben allemaal hard gewerkt tot het einde van de wedstrijd. De overwinning in deze ronde is ook te danken aan de inzet van speler Nico Hischier die geen moment opgaf. Hij scoorde een cruciaal doelpunt met nog 33 seconden te gaan in de verlenging om te winnen. Jammer dat doelman Vítek Vaněček geblesseerd raakte in de wedstrijd. Het is nog niet bekend hoe zijn blessure is? Nadat de Ottawa Senators de wedstrijd verloren, luidde het team ook een record van zeven opeenvolgende nederlagen in.