0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Vancouver Canucks wordt het eerste team dat dit seizoen 30 wedstrijden wint
19 Jan

Vancouver Canucks wordt het eerste team dat dit seizoen 30 wedstrijden wint

Het team dat in het seizoen 2023-2024 de meeste vooruitgang heeft geboekt in de NHL zijn de Vancouver Canucks, die dit seizoen het eerste team werden dat 30 wedstrijden won. De Vancouver Canucks versloegen de Arizona Coyotes met 2-1 voor hun zesde overwinning in zeven wedstrijden. Misschien dacht niemand dat de Vancouver Canucks zojuist een aanvoerder hadden aangesteld, maar het veranderde de prestaties van het team. Het lijkt erop dat de teams die geen aanvoerder hebben gekozen, het plan van de Vancouver Canucks moeten raadplegen, en misschien kunnen hun resultaten worden verbeterd.

Quinn Hughes is vereerd dat het logo van de aanvoerder is toegevoegd aan het goedkope Vancouver Canucks shirt voor zijn eerste seizoen in de rol. Quinn Hughes is momenteel de beste vertegenwoordiger onder de verdedigers. Dit seizoen scoorde hij 75 punten. Quinn Hughes is nog jong, maar hij heeft sterke leiderschapskwaliteiten getoond en het hele team er harmonieuzer uit laten zien. Door de uitstekende resultaten van de Vancouver Canucks zijn meer jongeren bereid deze NHL shirt te dragen en mee te doen. Ze geloven dat een harmonieus team meer bevorderlijk is voor de groei van kracht.

De Vancouver Canucks staan momenteel op de eerste plaats in de divisie in punten, en het komt zelden voor dat ze opnieuw uitstekende resultaten behalen. De Vancouver Canucks presteerden tweemaal goed in de reguliere competitie en wonnen de finale Presidents Cup, maar slaagden er helaas niet in hun droom van de Stanley Cup waar te maken. Zullen de Vancouver Canucks, nu er elf jaar zijn verstreken, hun kans benutten om opnieuw door te gaan naar de finale? De Vancouver Canucks zijn een van de twee oudste teams in de geschiedenis van de NHL die nog nooit de Stanley Cup hebben gewonnen. Zal dit team dit seizoen het record verbreken en de eerste productie in de franchisegeschiedenis creëren?