0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Vancouver Canucks-hoofdcoach Rick Tocchet hoopt dat Elias Pettersson weer op ware kracht kan komen
15 May

Vancouver Canucks-hoofdcoach Rick Tocchet hoopt dat Elias Pettersson weer op ware kracht kan komen

In de felle tweede ronde van de play-offs werd geen enkel team direct verslagen en stonden ze allemaal op kritieke momenten weer op. De Carolina Hurricanes stonden in een 3-0-stand en wonnen met succes game 4 en 5. Momenteel hebben de drie groepen drie overwinningen. Kunnen ze in de volgende ronde direct de winnaar bepalen? Alleen de Vancouver Canucks en Edmonton Oilers staan 2-2, en ze moeten nog verdere inspanningen leveren om de situatie te veranderen om te winnen.

Dit is de eerste keer in vele jaren dat de Vancouver Canucks door zijn naar de play-offs, en ze zijn met succes doorgegaan naar de tweede ronde. In Game 4 behaalden de Vancouver Canucks geen overwinning en hoofdcoach Rick Tocchet was woedend. De overwinning in elke game bepaalt immers de kwalificaties voor promotie. Hoe konden ze zo gemakkelijk van hun tegenstanders verliezen? Toen de spelers in de kleedkamer de goedkope Vancouver Canucks shirt aantrokken, stond hoofdcoach Rick Tocchet vlak naast hen en bleef de nadruk leggen op de tactische afspraken. Helaas, hoe nerveuzer ze zijn, hoe kleiner de kans dat ze winnen.

Vooral hoofdspeler Elias Pettersson was de afgelopen wedstrijden in slechte vorm. Na de wedstrijd, voordat Elias Pettersson zijn NHL shirt uittrok en de dug-out betrad, kreeg hij kritiek van hoofdcoach Rick Tocchet. Rick Tocchet is van mening dat het huidige spel de terugkeer van de kracht van de hoofdspelers vereist, anders zal het voor het team moeilijk zijn om door te gaan naar de finale. Elias Pettersson scoorde 89 punten in 82 wedstrijden tijdens de reguliere competitie, maar scoorde slechts 1 doelpunt en 3 assists in 10 wedstrijden in de play-offs. Rick Tocchet hoopt met strenge woorden Elias Pettersson te inspireren om verder te gaan. Het team heeft kracht nodig in elke speler. Brock Boeser, JT Miller en Quinn Hughes toonden allemaal solide kracht, en hoofdcoach Rick Tocchet hoopt dat Elias Pettersson zijn uitstekende prestaties in de reguliere competitie kan voortzetten.