0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Vancouver Canucks benoemt de 23-jarige Quinn Hughes tot aanvoerder
13 Sep

Vancouver Canucks benoemt de 23-jarige Quinn Hughes tot aanvoerder

De 23-jarige Quinn Hughes nam de positie van aanvoerder van de Vancouver Canucks op zich en werd de eerste verdediger-aanvoerder in de teamgeschiedenis in de afgelopen 30 jaar. Quinn Hughes werd door de Vancouver Canucks geselecteerd met de zevende algemene keuze in de eerste ronde van de NHL Draft van 2018, en sindsdien speelt hij voor het team. Nu Quinn Hughes vijf jaar lang het goedkope Vancouver Canucks shirt heeft gedragen, is hij langzamerhand uitgegroeid tot een uitmuntende verdediger. Vanwege de liefde van hun ouders voor ijshockey werden de drie broers Quinn Hughes allemaal verliefd op de sport en zijn ze allemaal lid geworden van de NHL.

De Vancouver Canucks hebben de afgelopen vijf jaar middelmatige resultaten geboekt en hebben niet veel ruimte voor verbetering gemaakt. Met de opkomst van teams in de Eastern League hebben de Vancouver Canucks zich al een aantal opeenvolgende seizoenen niet gekwalificeerd voor de play-offs. Tot nu toe hebben de Vancouver Canucks geen Stanley Cup-kampioenschap gewonnen en zijn ze het oudste team in de NFL dat nog nooit een Stanley Cup heeft gewonnen. De Vancouver Canucks hopen ooit door te breken, dus het team moet een specialere situatie hebben bij het inzetten van spelers.

Het komt zelden voor dat een team een 23-jarige verdediger als aanvoerder laat dienen, maar de Vancouver Canucks veranderden de natuurwetten en probeerden een andere teamontwikkelingsroute. Misschien vertegenwoordigt elke NHL shirt het groeiproces van een team, maar nadat de Vancouver Canucks het zoveel jaren volgden, behaalde het team geen goede resultaten. Tijdens de periode Vancouver Canucks 2010-2012 behaalde het team twee opeenvolgende seizoenen de beste resultaten in de reguliere competitie, maar uiteindelijk slaagden ze er nog steeds niet in de vloek van de moeilijkheid bij het winnen van de Stanley Cup te doorbreken na het winnen van de Presidents 'Trophy.