0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Toronto Maple Leafs contracteert Auston Matthews met het hoogste salaris in de competitie
25 Aug

Toronto Maple Leafs contracteert Auston Matthews met het hoogste salaris in de competitie

Elk team is terughoudend om een kwaliteitsspeler los te laten, en de Toronto Maple Leafs hebben Auston Matthews opnieuw gecontracteerd met het hoogste salaris in de competitie. De Toronto Maple Leafs kondigden officieel een contractverlenging van vier jaar aan met Auston Matthews tegen een recordgemiddeld jaarsalaris van $ 13,25 miljoen. Auston Matthews had oorspronkelijk een contract voor een jaar bij de Toronto Maple Leafs, maar het team kon niet wachten om de speler opnieuw te contracteren. Auston Matthews is echt goed. Fans hopen dat hij altijd de goedkope Toronto Maple Leafs shirt kan dragen en de ultieme droom van één man, één team kan vervullen.

De 25-jarige Auston Matthews moet zijn droom om de Stanley Cup te winnen met de Toronto Maple Leafs nog waarmaken, dus hij zal er zeker voor kiezen om te blijven. Voor een sterke speler is de beste manier om te vertrekken de kampioenstitel te kunnen pakken. Hoewel de Toronto Maple Leafs weten dat Auston Matthews er niet gemakkelijk voor zal kiezen om te vertrekken, is het team nog steeds bereid hem het grootste respect en steun te geven. Met de capaciteiten van Auston Matthews zal hij de hoofdrolspeler zijn, ongeacht welke NHL shirt hij draagt, dus de Toronto Maple Leafs moeten ervoor kiezen hem te behouden.

Auston Matthews is sinds 2016 een van de topscorers van de competitie en in 2021 en 2022 won hij twee jaar op rij de Maurice "Rocket" Richard Trophy. Auston Matthews is de eerste speler in de geschiedenis van Toronto Maple Leafs die 60 doelpunten scoorde in één seizoen in 2021-2022, en werd de eerste speler in 2021-2022 sinds Doug Gilmour in 1993-1994 een speler van 100 punten was. Voor de Toronto Maple Leafs is Auston Matthews dus een onmisbaar talent en een sleutelfiguur in de opkomst van het team.