0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Sean Couturier benoemd tot twintigste aanvoerder in de geschiedenis van Philadelphia Flyers
19 Feb

Sean Couturier benoemd tot twintigste aanvoerder in de geschiedenis van Philadelphia Flyers

Nadat elk team in 2023 aanvoerders had aangesteld, zijn de prestaties van het team volledig verbeterd. De Philadelphia Flyers startten ook met een nieuw plan en benoemden Sean Couturier tot de twintigste aanvoerder in de teamgeschiedenis. Nadat de 31-jarige Sean Couturier in 2011 het goedkope Philadelphia Flyers shirt droeg, speelt hij onveranderd voor dit team. In de NHL Draft van 2011 selecteerden de Philadelphia Flyers Sean Couturier met de achtste algemene keuze in de eerste ronde en waren optimistisch over zijn potentieel.

Nu twaalf jaar later staat Sean Couturier bekend als verdedigende aanvaller, die het team hielp veel belangrijke wedstrijden te winnen. Nu Sean Couturier een allround meester is geworden, of het nu gaat om verdedigend of aanvallend scoren, kan hij kansen heel goed benutten. De Philadelphia Flyers zijn bereid Sean Couturier meer kansen te geven om te groeien, dus besloot de ploeg hem als aanvoerder aan te stellen.

Toen de NHL shirt van Sean Couturier werd gegraveerd met het logo van de aanvoerder, was hij blij te worden herkend door de kracht van de Philadelphia Flyers. Elke speler heeft de droom om het kampioenschap na te jagen, of het nu de Philadelphia Flyers of Sean Couturier zijn, beiden hopen dat de kracht van het team verder zal worden verbeterd. De Philadelphia Flyers hebben al jaren geen uitmuntende resultaten behaald en het team is al lange tijd niet door naar de play-offs. Fans hopen dat de benoeming van Sean Couturier als aanvoerder deze keer de resultaten van het team zal helpen veranderen.