0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Prachtige prestatie van Vancouver Canucks-doelman Thatcher Demko
06 Nov

Prachtige prestatie van Vancouver Canucks-doelman Thatcher Demko

De nieuwe ronde van de NHL-competitie is afgelopen, waarvan de Vancouver Canucks en New York Rangers het spannendst zijn. In deze wedstrijd werd het publiek verliefd op Thatcher Demko, de doelman die de nr. 35 goedkope Vancouver Canucks shirt droeg. Zijn optreden was zo geweldig. In deze wedstrijd versloegen de Vancouver Canucks de New York Rangers in de verlenging met 3-2 en kregen ze enthousiast applaus van het publiek.

Het spannendste van de wedstrijd waren de moeilijke zetten van doelman Thatcher Demko gedurende vier opeenvolgende reddingen en onderscheppingen. Hij blokkeerde nog steeds koppig het doel, zelfs toen hij al zijn uitrusting verloor. Thatcher Demko blokkeerde eerst het doel met zijn hand en liet de handschoen in zijn hand vallen, en daarna keerden de New York Rangers terug om opnieuw aan te vallen. Hij had geen tijd om de bal direct met zijn voet te blokkeren en uit het doel te vliegen. Direct nadat de tegenstander weer terug sloeg, blokkeerde Thatcher Demko het doel met zijn lichaam, en bij het laatste schot gooide hij de hockeystick en de richting van de bal week af. Tijdens de noodstop op dit moment, zorgde Thatcher Demko's geweldige optreden voor een verbijstering van het hele publiek.

Op het moment dat de scheidsrechter riep om te stoppen, stond het publiek in goedkope New York Rangers shirt op en applaudisseerde enthousiast. Ook zij waren geschrokken van het prachtige optreden van de tegendoelman. De Vancouver Canucks en de New York Rangers zijn even sterk en beide teams zijn op zoek naar een kans om te scoren. De uitstekende prestatie van doelman Thatcher Demko speelde een sleutelrol voor Vancouver Canucks om de wedstrijd te winnen. Iedereen heeft een nieuw begrip van deze jonge keeper.