0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Paul Maurice verlaat vrijwillig Winnipeg Jets
18 Dec

Paul Maurice verlaat vrijwillig Winnipeg Jets

Nadat Winnipeg Jets coach Dave Lowry had vervangen, verloor de ploeg nog steeds met 2-5 van Washington Capitals. De verandering van de Winnipeg Jets-coach heeft een directe invloed op de mentaliteit van de spelers en hun toestand in het spel is erg onstabiel. Paul Maurice heeft 8 jaar lang Winnipeg Jets gecoacht en de spelers zijn hem dankbaar. En Dave Lowry is net voor meer dan een jaar bij het team gekomen, hij verving Paul Maurice. De spelersmentaliteit is nog steeds in een staat van woede en ze mogen de nieuwe coach niet.

Paul Maurice had goed met de spelers meegedacht toen hij vertrok, en hij vond dat het tijd was voor hem om het team te verlaten. Paul Maurice heeft 8 jaar hard gewerkt om te coachen bij Winnipeg Jets, en zijn energie en brein hebben nooit een betere manier bedacht om de groei van spelers te bevorderen. Paul Maurice vindt Dave Lowry een coach met ideeën. Voor de toekomstige ontwikkeling van het team is hij bereid om zich op dit moment af te melden.

Paul Maurice raakte de goedkope Winnipeg Jets shirt aan die hem jarenlang vergezelde, hield zijn tranen in en nam afscheid van iedereen. Paul Maurice herinnerde zich dat toen hij in 2014 voor het eerst bij Winnipeg Jets kwam, hij het team voor het eerst naar de play-offs leidde. Destijds dacht Paul Maurice hier een nieuw tijdperk van glorie te kunnen creëren, maar helaas heeft hij zijn droom uiteindelijk nog steeds niet verwezenlijkt. Het beste record van Paul Maurice bleef in de goedkope Carolina Hurricanes shirt, toen ze doorgingen naar de Stanley Cup-finale. Paul Maurice wist dat hij die hoop en enthousiasme voor Winnipeg Jets had verloren, dus zijn vertrek was de juiste keuze.