0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ook Brad Marchand wil erelijst achterlaten in Boston Bruins
08 Sep

Ook Brad Marchand wil erelijst achterlaten in Boston Bruins

Veel kijkers noemen nu Brad Marchand als ze het hebben over Boston Bruins, die al 15 jaar bij het team werkt. Brad Marchand droeg de goedkope Boston Bruins shirt in het ontwerp van 2006 en het team ruilde opzettelijk met New York Islanders in het ontwerp voor hem. De kracht van Brad Marchand stelde Boston Bruins niet teleur, en zijn prestaties zijn in de loop der jaren steeds opmerkelijker geworden. Brad Marchand is veranderd van zijn gewelddadige en eigenzinnige karakter, hij hoopt een beter zelf te zien.

Na jarenlange ervaring in het spel heeft Brad Marchand een beter begrip van zijn sterke en zwakke punten. In de afgelopen twee jaar heeft Brad Marchand veel slecht gedrag verbeterd en hij is ook geliefd bij meer fans. Dit jaar viel het Kinderen Hockeykleding van Brad Marchand in de smaak bij veel fans, en ze hopen allemaal dat hun kinderen ook serieus hun tekortkomingen kunnen inzien en verbeteren.

Brad Marchand wilde vorig seizoen opnieuw de Stanley Cup winnen, maar helaas faalde de ploeg in de play-offs. Het is 10 jaar geleden dat Boston Bruins de laatste keer de Stanley Cup won. Gedurende deze jaren schoof het team drie keer door naar de finale en eindigde in een mislukking. Brad Marchand wil ook zijn eigen glorieuze tijdperk creëren in Boston Bruins, dus de komende tijd zal hij zijn beste prestatie zorgvuldig aanpassen.