0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ook Boston Bruins boekt mooie resultaten onder Brad Marchand
26 Jan

Ook Boston Bruins boekt mooie resultaten onder Brad Marchand

Een half jaar later is Brad Marchand blij dat de Boston Bruins hun eerste plek op de conferentie kunnen behouden. Door het plotselinge vertrek en pensionering van zijn goede vriend aanvoerder Patrice Bergeron werd Brad Marchand in korte tijd de nieuwe aanvoerder van de Boston Bruins. Toen zijn goedkope Boston Bruins shirt werd geborduurd met het logo van de aanvoerder, stond ook Brad Marchand onder grote druk. Brad Marchand begrijpt dat dit team een kampioenschap wil, en dat hebben ze vorig seizoen zo gemakkelijk verloren.

Brad Marchand begreep de innerlijke klap van zijn teamgenoot Patrice Bergeron, dus besloot hij resoluut met pensioen te gaan. De Boston Bruins beginnen dit seizoen weer en Brad Marchand hoopt onder zijn leiding zijn doelen te verwezenlijken. In deze ronde van de wedstrijd van de Boston Bruins tegen de Ottawa Senators scoorde Brad Marchand na 1:48 verlengingen om het team te helpen hun tegenstanders met 3-2 te verslaan. De latere games zullen intenser zijn. Wat Brad Marchand kan doen, is het spel dat voor hem ligt koesteren en niet te veel nadenken.

Elke NHL shirt krijgt een kampioenschapsmissie en Brad Marchand zal met de druk in zijn hart vooruit blijven gaan. Na de wedstrijd wierp Brad Marchand zich in een knuffel van teamgenoot Brandon Carlo. Hij had Patrice Bergeron verloren, die daar was geweest om hem aan te moedigen. Nu wil Brad Marchand al zijn teamgenoten helpen hun dromen waar te maken. Hij moet sterk staan op het veld en vechten. Brad Marchand heeft veel geluk dat hij lid is van de Boston Bruins, en hij is zelfs nog dankbaarder dat het team hem de positie van aanvoerder heeft gegeven, wat een prachtig en kleurrijk landschap aan zijn carrière heeft toegevoegd.