0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Nikita Kucherov hoopt met Steven Stamkos opnieuw kampioen te worden
24 Jan

Nikita Kucherov hoopt met Steven Stamkos opnieuw kampioen te worden

Nikita Kucherov heeft dit seizoen opnieuw goed gepresteerd en heeft nu haar 30e doelpunt van het seizoen gescoord. In de wedstrijd tussen de Tampa Bay Lightning en de Philadelphia Flyers scoorde Nikita Kucherov 3 doelpunten en 1 assist, waarmee hij het team hielp de tegenstander met 6-3 te verslaan. Nikita Kucherov leidt momenteel de NHL met 80 punten en strijdt met Nathan MacKinnon om de eerste plaats. De 30-jarige Nikita Kucherov draagt al tien jaar de goedkope Tampa Bay Lightning shirt. Hij houdt zo veel van het gevoel van missie en erfgoed dat dit team geeft.

Vanaf het moment dat Nikita Kucherov in 2013 ervoor koos om NHL shirt nr. 86 te dragen, was hij vastbesloten om zijn droom hier waar te maken. Nikita Kucherov won met de Tampa Bay Lightning in 2020 en 2021 twee Stanley Cup-kampioenschappen, maar zijn doel is om deze drie keer in zijn carrière te winnen. Met dit doel voor ogen werkt Nikita Kucherov hard om dit seizoen vooruitgang te boeken, in het besef dat de sterkste opstelling van Tampa Bay Lightning wellicht alleen dit seizoen zal blijven bestaan.

Omdat de Tampa Bay Lightning er in de zomer van 2023 niet voor heeft gekozen om het contract van aanvoerder Steven Stamkos te verlengen, zal dit zijn laatste seizoen bij de ploeg zijn. Nikita Kucherov kent de capaciteiten van Steven Stamkos heel goed, dus hij moet de tijd met de aanvoerder koesteren. Spelers kunnen de beslissingen van het team niet veranderen, maar ze kunnen wel streven naar kansen om het kampioenschap te winnen en vervolgens teamgenoten te behouden die ze willen blijven. De spelers van Tampa Bay Lightning hopen allemaal dat aanvoerder Steven Stamkos kan blijven, zodat ze dit seizoen samen zullen werken om opnieuw op weg te gaan naar het kampioenschapsdoel.