0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Miro Heiskanen hoopt een geweldige verdediger te worden
06 Sep

Miro Heiskanen hoopt een geweldige verdediger te worden

Dit jaar heeft Miro Heiskanen de Norris Trophy opnieuw gemist en hij voelt zich nog steeds een beetje teleurgesteld. De 24-jarige Miro Heiskanen draagt al zes jaar een goedkope Dallas Stars shirt. Gedurende deze periode bleef hij proberen door te breken en zijn capaciteiten te verbeteren. Als verdediger heeft Miro Heiskanen door de jaren heen uitstekende resultaten behaald en is hij zelfs een uitstekende hoofdmacht geworden in de opkomst van de Dallas Stars. In 2021 tekenden de Dallas Stars Miro Heiskanen voor een achtjarig langetermijncontract ter waarde van $ 67,6 miljoen, wat genoeg is om te laten zien dat het team hem waardeert.

Na de slechte prestatie van de Dallas Stars in 2020, schoof het team in de daaropvolgende periode van 2021 tot 2023 opnieuw door naar de play-offs om te strijden om het kampioenschap. Vorig seizoen verloren de Dallas Stars van het kampioenschap Vegas Golden Knights en misten ze opnieuw de kans om door te gaan naar de finale. Hoewel Miro Heiskanen 73 punten scoorde met 11 doelpunten en 62 assists, waarmee hij het record voor de meeste punten gescoord door een Dallas Stars-verdediger in één seizoen verbrak, was hij toch een beetje teleurgesteld.

Miro Heiskanen hoopt de beste verdediger in de competitie te worden met het nummer 4-NHL shirt, maar hij is de missie van het team nog steeds niet vergeten. Hoe graag Miro Heiskanen ook erkend wil worden als de beste blueliner van de NHL, hij zal niet toestaan dat zijn persoonlijke doelen de kampioenschapsaspiraties van de Dallas Stars overschaduwen. Miro Heiskanen gaf het nastreven van zijn droom niet op, zei hij serieus: "Zoals hij altijd zei, heeft hij hard gewerkt om het team te helpen de Stanley Cup te winnen, maar het zou geweldig zijn om hopelijk een kans te maken om de Norris Trophy te winnen." Volgend jaar Laten we samen hard blijven werken, teamgenoten.”