0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Minnesota Wild hoopt dat Kevin Fiala goed kan presteren
12 Nov

Minnesota Wild hoopt dat Kevin Fiala goed kan presteren

Dit seizoen herstelde de kracht van Minnesota Wild zich langzaam. Het team staat al drie jaar stil zonder een uitstekend record. In de laatste ronde van de wedstrijd versloeg Minnesota Wild Arizona Coyotes met 5-2 om een ​​prachtig wedstrijdbeeld te winnen, en hun record stond ook op de eerste plaats in de Central Division. In deze ronde werd Minnesota Wild verslagen door Vegas Golden Knights met 2-3. Ze slaagden er niet in om de eerste plaats te behouden.

Momenteel heeft Minnesota Wild 9 overwinningen en 4 verliesrecords. Hun machtigste tegenstander is Saint Louis Blues. Door de jaren heen heeft Minnesota Wild geprobeerd om goede spelers in het team te houden. Ze moeten wachten op een goed moment om het spel te winnen. In de wedstrijd tussen Minnesota Wild en Arizona Coyotes presteerde Fiara, die de nr. 22- goedkopenhlshirts droeg, erg goed. Hij klopte een snelle slap schot voor het doel en scoorde het tweede doelpunt van het seizoen. Dit jaar kreeg Kevin Fiala de contractverlenging van Minnesota Wild, maar de periode van het team is slechts één jaar.

Kevin Fiala werd onder bijzondere omstandigheden door het team naar Minnesota Wild geruild, waardoor zijn mentaliteit niet stabiel genoeg was. In 2019 gaf Minnesota Wild Kevin Fiala een contract voor twee jaar. Helaas waren zijn prestaties in deze twee jaar niet goed. Minnesota Wild heeft altijd geloofd dat Kevin Fiala beter kan presteren, maar hij is niet erg zeker, dus het team kan hem alleen verlengen met een kort contract. Kevin Fiala is pas 25 jaar en zijn carrière is nog erg lang. Als Kevin Fiala echt de goedkope Minnesota Wild shirt wil blijven dragen, hoopt het publiek dat hij dit seizoen goed kan presteren. Met de contractperiode die door Minnesota Wild wordt gegeven, zal het voor het team moeilijk zijn om zijn aanwezigheid te behouden als Kevin Fiala slecht blijft presteren.