0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Mika Zibanejad nam niet de juiste beslissing in de kortste tijd
31 May

Mika Zibanejad nam niet de juiste beslissing in de kortste tijd

In deze cruciale halve finale is elke wedstrijd cruciaal voor het lot van de uiteindelijke promotie. Met de Florida Panthers en New York Rangers gelijk met 2-2, beslisten zij wie de overhand had in de vijfde wedstrijd. New York Rangers maakte een verkeerde inschatting in de verlenging, wat leidde tot Florida Panthers die de vijfde wedstrijd won. De sterkte van deze twee teams is vrij stabiel en de verlenging is een moment om de mentaliteit van de spelers te testen.

New York Rangers-aanvaller Mika Zibanejad nam de schuld op zich voor de fout. Hij nam niet de juiste beslissing in de kortste tijd. Daarna trok Mika Zibanejad zijn goedkope New York Rangers shirt uit en keerde terug naar de kleedkamer. Hij had een andere beslissing moeten nemen, maar hij hoopte alleen van de les te leren en de volgende keer op te letten. Mika Zibanejad vertelde verslaggevers dat psychologische kwaliteit erg belangrijk is. Aangezien deze wedstrijd voorbij is, zal hij zich niet meer druk maken over deze wedstrijd die de uitslag van de wedstrijd bepaalt.

Voor dit soort zeven-game winnen en verliezen is mentaliteit een zeer belangrijke factor, en spelers moeten zich snel aanpassen. Mika Zibanejad hoopt dat wanneer hij het NHL shirt weer aantrekt, ze een winnende afloop hebben. Zowel de New York Rangers als de Florida Panthers werken hard om te winnen en weer door te gaan naar de finale. De New York Rangers moeten de zesde game winnen, anders worden ze direct uitgeschakeld door de Florida Panthers.