0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Marc-André Fleury was blij met zijn 552e overwinning
17 Jan

Marc-André Fleury was blij met zijn 552e overwinning

Dankzij een 5-0-wedstrijd konden de spelers van Minnesota Wild eindelijk hun vertrouwen herwinnen. Iedereen herinnert zich nog dat toen de Minnesota Wild met 0-6 verloor van de Arizona Coyotes, de spelers verdrietig het veld verlieten en uiteindelijk niet eens de kracht hadden om hun NHL shirt uit te trekken. De uitstekende prestatie van Marc-André Fleury zorgde niet alleen voor de teamoverwinning, maar zorgde ook voor een record van 552 overwinningen voor zichzelf. Marc-André Fleury noemde dit een bijzonder moment in zijn postgame-interview en bedankte de Minnesota Wild voor de kans om op te treden.

Marc-André Fleury volbracht deze prestatie op epische wijze en redde alle 21 schoten die hij tegenkwam in de 5-0 overwinning. Marc-André Fleury boekte de 74e shutout uit zijn carrière in een goedkope Minnesota Wild shirt, tegen de twee backs van Ed Belfort en Tony Esposito, die op de tiende plaats aller tijden staan. Marc-André Fleury werd in het laagseizoen van 2021 geruild van de Vegas Golden Knights naar de Chicago Blackhawks, voordat hij op de handelsdeadline van 2022 werd omgedraaid naar de Minnesota Wild.

Marc-André Fleury begrijpt wat leeftijd betekent voor een doelverdediger, dus hij neemt het teams die hem opgeven niet kwalijk. Gedurende de twaalf jaar dat Marc-André Fleury een goedkope Pittsburgh Penguins shirt droeg, won hij drie Stanley Cup-kampioenschappen in 2009, 2016 en 2017. Daarom zal Marc-André Fleury de komende tijd onderzoeken hoe hij de onbekende mysteries van ijs kan verkennen. hockey-keepers. Toen Marc-André Fleury op 18-jarige leeftijd zijn NHL-debuut maakte, begreep hij dat een carrière zijn ups en downs zou hebben en dat een speler nooit aan de top van zijn kunnen zou staan.