0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Florida Panthers winnen in eerste ronde van halve finales
24 May

Florida Panthers winnen in eerste ronde van halve finales

De Florida Panthers deden wat ze vorig seizoen beloofden en schoven opnieuw door naar de finale van de Eastern Conference. Dit keer strijden de Florida Panthers en New York Rangers in de halve finales, en ze hebben de eerste wedstrijd al gewonnen. Op dit punt in de wedstrijd liet doelman Sergei Bobrovsky zijn zware verantwoordelijkheid nog steeds niet los. Hij hoopte te lachen bij de eindoverwinning. In de eerste wedstrijd tussen de Florida Panthers en de New York Rangers had Sergei Bobrovsky de eerste nul van deze play-offs.

Matthew Tkachuk was vastbesloten zijn eerste wedstrijd te winnen toen hij voor de wedstrijd zijn goedkope Florida Panthers shirt in de kleedkamer aantrok. Toen dit doel was bereikt, omhelsde Matthew Tkachuk Sergei Bobrovsky opgewonden. Ze wilden geen enkele kans missen om het kampioenschap te winnen. Na vorig seizoen de finalecompetitie te hebben meegemaakt, braken de spelers van Florida Panthers volgend seizoen niet alleen de slechte resultaten van de tweede plaats, ze schoven ook opnieuw door naar de halve finales.

De Florida Panthers moeten niet alleen een winning streak behouden, maar ook de gezondheid van elke speler garanderen. De laatste tijd hebben veel teams last gehad van blessureproblemen, wat resulteerde in een directe afname van de teamsterkte en het niet winnen en vooruitgaan. Dit is ook een probleem dat zich in eerdere play-offs heeft voorgedaan. Alleen door de belangrijkste spelers NHL shirt te laten dragen tijdens de competitie kan het team absolute hoop hebben om te winnen. De Florida Panthers hebben één wedstrijd gewonnen, dus hoe zal de volgende wedstrijd eindigen?