0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Florida Panthers nodigen Eric Staal uit om terug te keren naar het NHL-schema
26 Aug

Florida Panthers nodigen Eric Staal uit om terug te keren naar het NHL-schema

Eric Staal, die al een jaar niet op het NHL-schema staat, is terug met een pro-selectiecontract bij de Florida Panthers. Aangezien zijn jongere broer Marc Staal al de goedkope Florida Panthers shirt heeft aangetrokken, wil Eric Staal heel graag dat zijn broers tegelijkertijd in hetzelfde team spelen. De beschikbaarheid van Eric Staal moet nog worden bepaald, hij moet slagen voor het selectieprogramma van Florida Panthers. Eric Staal, die in zijn carrière vijf teams heeft doorlopen, heeft het beste uit zijn jeugd behouden in de goedkope Carolina Hurricanes shirt.

Tijdens zijn 13 jaar bij de Carolina Hurricanes ontving Eric Staal veel lofbetuigingen en werd hij ook kapitein. Tijdens zijn tijd bij de Carolina Hurricanes vervulde Eric Staal zijn droom om de Stanley Cup in 2006 te winnen en werd hij ook bekroond met de NHL Most Valuable Player. Oorspronkelijk dacht Eric Staal dat de goedkope Montreal Canadiens shirt het laatste zou zijn om te onthouden. Hij verwachtte niet dat de Florida Panthers hem nog een kans zouden geven om terug te keren.

Hoewel Eric Staal in 2021 werd ingeruild voor de Montreal Canadiens, maakt hij geen enkele kans. De Florida Panthers gaven Eric Staal een kans om weer op te treden, en hij hoopt het team te helpen. Eric Staal had niet verwacht in hetzelfde team te spelen als zijn jongere broer, en hij hoopt dat de Florida Panthers die droom dit seizoen in de play-offs kunnen waarmaken. De afgelopen twee seizoenen hadden de Florida Panthers geweldige resultaten in het reguliere seizoen, maar ze verloren allebei in de play-offs.