0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Evan Bouchard kiest ervoor om bij Edmonton Oilers te blijven
01 Sep

Evan Bouchard kiest ervoor om bij Edmonton Oilers te blijven

Evan Bouchard is verheugd om een goedkope Edmonton Oilers shirt te blijven dragen, aangezien hij een contractverlenging heeft gekregen van het team. Als speler geselecteerd in de draft van 2018 is Evan Bouchard blij om erkend te worden door de Edmonton Oilers. In vijf jaar bij de Edmonton Oilers is Evan Bouchard enorm gegroeid, en zijn kracht is ook gegroeid. Nu hij opnieuw een tweejarig contract ter waarde van 7,8 miljoen dollar kan krijgen van de Edmonton Oilers, voelt Evan Bouchard dat zijn lichaam vol kracht is tijdens de training terwijl hij de nummer 2-goedkopenhlshirts draagt.

Vorig seizoen scoorde Evan Bouchard 40 punten, 8 goals en 32 assists in 82 wedstrijden voor de Edmonton Oilers. Afgaande op de prestaties van Evan Bouchard heeft hij de goede karaktermentaliteit van een verdediger en het nobele karakter dat hij bereid is zijn eigen prestaties op te offeren voor de overwinning van het team. Van de afgelopen twee seizoenen heeft Evan Bouchard slechts één wedstrijd gemist en heeft hij vrijwel het gehele seizoensschema gespeeld.

Spelers met een goede fysieke conditie worden meer gewaardeerd door het team, dus de Edmonton Oilers zullen er onvermijdelijk voor kiezen om Evan Bouchard te behouden. Van de vele teams in Canada met een lange geschiedenis hebben misschien alleen de Edmonton Oilers en de Toronto Maple Leafs het momentum om het kampioenschap te winnen, terwijl andere teams nog steeds vastzitten in eerdere eerbewijzen. Evan Bouchard is optimistisch over de toekomstige ontwikkeling van de Edmonton Oilers en hij is bereid hard te werken voor dit team.