0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Eén minuut kan de situatie van een team veranderen
15 Mar

Eén minuut kan de uitkomst van een team veranderen. Het kostte de Colorado Avalanche slechts één minuut om van een achterstand op voorsprong te komen. Dit seizoen zijn de Colorado Avalanche en Vancouver Canucks even sterke vertegenwoordigers. Beide teams hebben bekwame vertegenwoordigers van jonge spelers verzameld. De wedstrijd tussen deze twee teams trok ook veel fans om naar te kijken, en ze dachten dat het een felle competitie zou worden.

Toen de wedstrijd officieel begon, trokken spelers van beide teams hun NHL shirt aan en maakten zich klaar. De game begon met een felle competitiescène en het was precies zoals mensen hadden voorspeld. Nu de Vancouver Canucks een tijdje de leiding namen, veranderde de Colorado Avalanche de situatie dankzij de inspanningen van Nathan MacKinnon en Mikko Rantanen. Mikko Rantanen zette een dominant laatste frame neer toen de Colorado Avalanche de wedstrijd in evenwicht bracht met nog 3 seconden te gaan in de tweede periode. Voordat de wedstrijd begon, op het moment dat Nathan MacKinnon de goedkope Colorado Avalanche shirt aantrok, was hij vastbesloten om te winnen. Tijdens de wedstrijd speelde Nathan MacKinnon offensieve vaardigheden uit het leerboek, wat alle aanwezige fans schokte.

Ook de Vancouver Canucks wilden de Colorado Avalanche verslaan, maar verloren uiteindelijk helaas met 3-4. Het mislukken van dit duel zal de Vancouver Canucks ook mentaal voorbereiden op de play-offs. De Vancouver Canucks moeten harder werken tijdens de training of de speelstijlen van hun tegenstanders bestuderen, zodat ze een voordeel kunnen hebben in de play-offs. De Vancouver Canucks hebben zich immers al jaren niet meer gekwalificeerd voor de play-offs. Ze zijn dit seizoen net opgekomen en hebben nu meer praktische ervaring nodig om het te begrijpen.