0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Edmonton Oilers gaat na 18 jaar opnieuw door naar de finale
07 Jun

Edmonton Oilers gaat na 18 jaar opnieuw door naar de finale

Jarenlang hebben Canadese teams nooit het Stanley Cup-kampioenschap gewonnen. In 2022 schoof het bekendste team van Canada, Montreal Canadiens, opnieuw door naar de NHL-finale, maar verloren helaas van Tampa Bay Lightning. Daarna hadden Canadese teams twee opeenvolgende jaren geen erg goed record in de play-offs. Nu is dit goedkope Edmonton Oilers shirt na 18 jaar weer op het finaleveld verschenen, dus kunnen ze het kampioenschap winnen?

Nadat de Edmonton Oilers in 2006 de Stanley Cup Finals verloren, raakte het team in de problemen en miste het zelfs de play-offs in de daaropvolgende tien seizoenen. In het slechte record verwierf Edmonton Oilers de rechten op meerdere draftkeuzes in de eerste ronde. Gedurende deze tien jaar durende periode werd dit goedkopenhlshirts, dat ooit door talloze spelers werd bewonderd, geleidelijk impopulair. Daarna kon Edmonton Oilers alleen geschikte spelers selecteren om in de draft te trainen, anders hadden ze geen opties meer.

Na bijna een decennium van cultiveren zijn er verschillende uitstekende spelers opgestaan ​​bij de Edmonton Oilers, en het team is geleidelijk stap voor stap vooruitgegaan in de play-offs. In het seizoen 2023-2024 realiseerden de Edmonton Oilers eindelijk de kans om opnieuw door te gaan naar de NHL Finals. Helaas zijn van de spelers die tien jaar geleden hard hebben samengewerkt alleen Ryan Nugent-Hopkins en Connor McDavid nog aanwezig, en de anderen hebben voor andere teams gespeeld. Ryan Nugent-Hopkins en Connor McDavid staan ​​te popelen om deze keer op het podium van de uiteindelijke overwinning te staan, en ze zullen samenwerken met de dromen van de oude spelers die zijn vertrokken.