0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Edmonton Oilers en Dallas Stars gaan door naar de finale van de Western Conference
22 May

Edmonton Oilers en Dallas Stars gaan door naar de finale van de Western Conference

De laatste plek om door te gaan naar de halve finales was in handen van de Edmonton Oilers, en de Vancouver Canucks verloren in Game 7. Dit is de eerste keer dat de Edmonton Oilers na een jaar door zijn naar de finale van de Western Conference. Kunnen ze dus doorgaan naar de finale zoals ze willen? Nu de Vancouver Canucks veel van hun belangrijkste spelers missen, zijn ze voorbestemd om niet door te kunnen gaan naar de finale. Veel fans zijn zelfs optimistischer over de kracht van de Vancouver Canucks en lijken het gevoel te hebben dat de spelers die de goedkope Edmonton Oilers shirt dragen, geen geluk hebben.

Op dit moment zijn de twee teams in de finale van de Western Conference gevormd en 80% van de mensen gelooft dat de Dallas Stars door zullen gaan naar de finale. De Dallas Stars zijn tenslotte erg goed dit seizoen. Ze hebben de Vegas Golden Knights en Colorado Avalanche in opeenvolgende play-offs verslagen. Sinds de Dallas Stars in het seizoen 2019-2020 in de finale werden verslagen door de Tampa Bay Lightning, heeft de ploeg in drie jaar tijd niet meer goed gepresteerd. Zal dit goedkope Dallas Stars shirt na bijna vier jaar wachten weer op het veld verschijnen in de finale?

In de geschiedenis van de NHL hebben de Dallas Stars twee van de drie playoff-wedstrijden tegen de Edmonton Oilers gewonnen. De Dallas Stars hebben genoeg zelfvertrouwen om de Edmonton Oilers te verslaan, en ze zullen hard moeten werken om daar in de halve finales te komen. De Vancouver Canucks werden helaas uitgeschakeld. Vier van de belangrijkste spelers van het team raakten geblesseerd en konden niet meedoen, waardoor het team onmogelijk door kon gaan naar de finale.