0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Edmonton Oilers door naar finale Western Conference
27 May

Edmonton Oilers door naar finale Western Conference

Het eerste Western Conference-team dat dit seizoen doorging naar de finale waren de Edmonton Oilers, die de Calgary Flames met 4-1 versloegen. Dit is de eerste keer dat de Edmonton Oilers door zijn naar de derde ronde van de play-offs sinds hun verlies in de Stanley Cup-finale in 2006. De Edmonton Oilers haalden opnieuw de finale van de Western Conference en de spelers kusten hun NHL shirt als felicitaties. Edmonton Oilers wisten de finale te bereiken en hun teamgenoten zijn Connor McDavid erg dankbaar voor zijn toewijding, hij is altijd in staat om de crisis in de belangrijkste wedstrijden te bezweren.

Connor McDavid werd geselecteerd door de Edmonton Oilers met de eerste algemene keuze in de eerste ronde van 2015. Na 7 jaar ervaring is hij eindelijk een goed centrum geworden. In de loop van zeven jaar heeft Connor McDavid veel goedkope Edmonton Oilers shirt gedragen, waarbij hij viel en steeds weer opstond in de training, wedstrijd na wedstrijd. Edmonton Oilers zijn door de jaren heen altijd uitgeschakeld in de tweede ronde van de play-offs en Connor McDavid heeft altijd harder gewerkt nadat hij faalde.

De Carolina Hurricanes haalden dit seizoen ook de play-offs en ze strijden tegen de New York Rangers voor de laatste plek in de finale van de Western Conference. We weten niet of dit seizoen hetzelfde zal zijn als in 2006, met Edmonton Oilers en Carolina Hurricanes als laatste deelnemers. Als de Carolina Hurricanes de finale van de Eastern Conference halen, hebben ze niet veel kans om te winnen tegen de Tampa Bay Lightning. De Florida Panthers en Carolina Hurricanes verloren vorig seizoen allebei van de Tampa Bay Lightning, dus de Tampa Bay Lightning heeft een slagingspercentage van 80 procent tegen bekende teams.