0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Detroit Red Wings wordt de enige ploeg die Boston Bruins in de reguliere competitie kan verslaan
25 Nov

Detroit Red Wings wordt de enige ploeg die Boston Bruins in de reguliere competitie kan verslaan

De Detroit Red Wings versloegen voor de tweede keer dit seizoen de Boston Bruins en zijn momenteel de enige ploeg die deze tegenstander weet te verslaan in de reguliere competitie van de NHL. In het nieuwe seizoen keerden de Boston Bruins opnieuw sterk terug in de wedstrijd. Ze gaven het najagen van hun dromen niet op vanwege hun verlies in de play-offs van vorig seizoen. Nadat de machtige voormalige aanvoerder van de Boston Bruins zijn pensionering aankondigde, is het team onder leiding van de nieuwe aanvoerder nog steeds een van de sterksten in de competitie. De Boston Bruins blijven hun droom nastreven en gaan richting de overwinning zodra ze hun NHL shirt aantrekken.

De Detroit Red Wings zijn de afgelopen twee jaar enorm gegroeid en het team heeft langzaamaan een groep loyale spelers ontwikkeld. Terwijl de prestaties van de Detroit Red Wings langzaam verbeteren, komen de doelen in de hoofden van de spelers ook geleidelijk dichterbij. Vooral die oude fans uit de jaren zeventig. Nadat ze hoorden dat de prestaties van het team waren verbeterd, trokken ze goedkope Detroit Red Wings shirt aan en brachten hun families naar het toneel om te juichen. Het succes van elk team is onlosmakelijk verbonden met de steun en aanmoediging van fans, en zij zijn de grootste spirituele supporters van de spelers.

In de 5-2 overwinning van de Detroit Red Wings op de Boston Bruins hadden Alex DeBrincat en JT Compher elk een doelpunt en een assist en waren ze een van de belangrijkste spelers in de opkomst van het team. Nadat veel teams achterop zijn geraakt, moeten ze een proces van meer dan tien tot twintig jaar doormaken voordat ze weer kunnen opstaan. De Detroit Red Wings hebben zich al 13 jaar niet meer gekwalificeerd voor de play-offs, dus zal 2024 een nieuwe start voor hen zijn?