0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De spelers van de New York Rangers hebben het geluk dat doelman Jonathan Quick aan boord is
24 Nov

De spelers van de New York Rangers hebben het geluk dat doelman Jonathan Quick aan boord is

Elke etappe is een nieuw begin en Jonathan Quick vindt het leuk om de goedkope New York Rangers shirt aan te trekken. Nadat het contract van Jonathan Quick bij de Vegas Golden Knights afliep, tekende hij een contract voor een jaar bij de New York Rangers als free agent. Afgaande op de groei-ervaring van de New York Rangers in de afgelopen twee jaar, voelt Jonathan Quick dat dit team vol verlangen is om te winnen. Na zorgvuldige afweging koos Jonathan Quick ervoor om de nummer 32-goedkopenhlshirts aan te trekken en opnieuw te beginnen bij de New York Rangers.

De kracht van de New York Rangers is dit seizoen weer teruggekeerd en de kracht van de jonge spelers in het team is stabieler geworden. Vanaf het seizoen 2021-2022 schoven de New York Rangers opnieuw met uitstekende resultaten door naar de play-offs, en ook de spelers in het team wekten de hoop op hun dromen. In het seizoen 2022-2023 werd de ploeg vanwege blessures van veel hoofdspelers uiteindelijk uitgeschakeld in de eerste ronde van de play-offs.

In het seizoen 2023-2024 herwonnen de spelers van de New York Rangers hun vaste overtuiging en gingen ze moedig weer op weg naar hun dromen. De toevoeging van Jonathan Quick zorgt ook voor meer verwachtingen bij de spelers, want deze teamgenoot zit vol kampioenssfeer. In de tijd dat de spelers van de New York Rangers met Jonathan Quick hebben gespeeld, is er snel een band tussen hen ontstaan, als goede vrienden die elkaar al heel lang kennen. In de wedstrijd tussen de New York Rangers en de Pittsburgh Penguins maakte Jonathan Quick 32 reddingen, wat zijn 60e shutout in zijn carrière was, waarmee hij het team hielp de eindoverwinning te behalen.