0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De meerderheid van de Pittsburgh Penguins-spelers is ouder dan 30 jaar
08 Sep

De meerderheid van de Pittsburgh Penguins-spelers is ouder dan 30 jaar

De 35-jarige Carl Hagelin kondigde zijn pensionering aan. Zijn oogblessure bleef complicaties veroorzaken en hij kon niet langer normaal concurreren. Carl Hagelin droeg tijdens zijn carrière vijf verschillende NHL shirt en won twee Stanley Cup-kampioenschappen met de Pittsburgh Penguins. Carl Hagelin kondigde zijn pensionering aan in een goedkope Washington Capitals shirt, en hij heeft er geen spijt van. Bedankt aan de fans en familie voor het altijd begeleiden van Carl Hagelin door de moeilijke periode van zijn leven. Met een dankbaar hart verliet hij het NHL-stadion.

De 44-jarige Joe Thornton wil nog niet met pensioen, hij wil in de NHL blijven. Joe Thornton is de laatste actieve speler in de NHL die Wayne Gretzky in een wedstrijd tegenkomt, en de laatste actieve speler die in de jaren negentig in een grote Noord-Amerikaanse professionele sportcompetitie speelde. Onlangs kwam het nieuws dat Joe Thornton zich waarschijnlijk bij de Pittsburgh Penguins zal voegen. Hij heeft gezegd dat hij wil samenwerken met Erik Karlsson.

Momenteel bestaan de Pittsburgh Penguins grotendeels uit ervaren spelers, en ze zijn allemaal nog bezig met de laatste voorbereidingen om de Stanley Cup te winnen. De oudste onder hen is Jeff Carter, die 38 jaar oud is. Hij zal in 2021 het goedkope Pittsburgh Penguins shirt dragen en heeft nog een contract voor een half jaar. Gevolgd door de 37-jarige veteraan Evgeni Malkin en de 36-jarige Sidney Crosby willen zij beiden strijden om de uiteindelijke kampioenseer in Pittsburgh Penguins. Op dit moment heeft Pittsburgh Penguins relatief weinig jonge spelers en vertrouwt ze meer op deze volwassen spelers van rond de 30 jaar oud om hun kracht te tonen.