0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De harde trainingsmodus van Florida Panthers-doelman Sergei Bobrovsky
05 Jun

De harde trainingsmodus van Florida Panthers-doelman Sergei Bobrovsky

Florida Panthers is weer door naar de NHL-finale, dus kunnen zij dit seizoen de Stanley Cup winnen? In de geschiedenis van het Florida Panthers-team hebben ze het Stanley Cup-kampioenschap niet gewonnen zoals ze wilden, en vorig seizoen misten ze het opnieuw in de finale. In de finale van vorig seizoen, nadat de Florida Panthers faalden, huilden te veel spelers. Alleen doelman Sergei Bobrovsky gaf de hoop niet op en zei tegen zijn teamgenoten: "Blijf hard werken volgend jaar, ik geloof dat we weer in de finale staan."

Nu is dit doel echt bereikt. Nadat de spelers van de Florida Panthers de Eastern Conference Finals hadden gewonnen, omhelsden ze elkaar allemaal opgewonden om uitdrukking te geven aan het harde werk van doelman Sergei Bobrovsky. Het succes van elk team is niet zonder moeite, maar het resultaat van het feit dat ze er meer tijd en ervaring aan besteden om ernaar te streven. Na de nederlaag van vorig seizoen trainde doelman Sergei Bobrovsky harder, alsof hij medelijden zou krijgen met het vertrouwen van de ploeg als hij zijn NHL shirt niet zou aantrekken om te oefenen.

Op 35-jarige leeftijd behoudt Sergei Bobrovsky nog steeds zijn absolute fysieke fitheid. Hij heeft zijn eigen unieke trainingsmethode en een strikt dieetplan. Na verdere zelftraining dit seizoen zijn de keepersvaardigheden van Sergei Bobrovsky verbeterd, waardoor het team meer kansen krijgt om te winnen. Onder invloed van de harde training van Sergei Bobrovsky worden de spelers van de Florida Panthers geleidelijk beïnvloed door zijn geest en oefenen ze harder. Het succes van het team hangt immers samen met de kracht van elke speler. Ze begrijpen dat als ze de goedkope Florida Panthers shirt willen dragen en op het kampioenschapspodium willen staan, ze de verwachtingen van anderen niet mogen teleurstellen. Als een speler een nauwkeurig doel heeft, voelt hij dat het een plezier is om elke dag hard te trainen en dat zijn lichaam in de beste conditie zal zijn.