0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De groei van een goede NHL-speler
19 Aug

De groei van een goede NHL-speler

Herinner je je Kevin Fiala nog, de speler die door de Nashville Predators werd geruild voor een blessure? Hij gebruikt nu zijn kracht om de waarde van zijn bestaan ​​te bewijzen. Kevin Fiala scoorde twee opeenvolgende seizoenen 20 goals in Minnesota Wild. Zijn uitstekende prestatie leverde het team nog een contractverlenging op. Sinds Kevin Fiala de goedkope Minnesota Wild shirt heeft aangetrokken, is hij voor elke wedstrijd actief aan het werk.

Nashville Predators gaf Kevin Fiala op en bracht hem een ​​enorme klap toe, en hij dacht serieus na over zijn tekortkomingen. Na twee jaar onafgebroken hard trainen voor Kevin Fiala, zag het publiek een gloednieuwe en uitstekende speler. Minnesota Wild deed vorig seizoen opnieuw mee aan de NHL-play-offs. Ze werden verslagen door de Vegas Golden Knights in de eerste knock-outronde. Hoewel Minnesota Wild dit keer werd verslagen, kon het team weer de play-offs in om de spelers veel aanmoediging te geven.

Minnesota Wild heeft alleen het divisiekampioenschap gewonnen in het seizoen 2007-2008 en de prestaties van het team zijn tot nu toe nog steeds erg onbevredigend. Minnesota Wild bestaat al 24 jaar en het team hoopt die spelers te ontmoeten die de situatie veranderen. Het goedkope Nashville Predators shirt hangt nog steeds aan de muur van het huis van Kevin Fiala. Het herinnert zichzelf er altijd aan dat als hij niet hard werkt, hij door het team in de steek zal worden gelaten. Kevin Fiala heeft de Nashville Predators al losgelaten, maar hij hoopt dat hij sterker kan worden.