0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De New York Rangers gaan na een jaar opnieuw door naar de finale van de Eastern Conference
17 May

De New York Rangers gaan na een jaar opnieuw door naar de finale van de Eastern Conference

Dit seizoen werden de New York Rangers het eerste team dat doorging naar de halve finales, en ook voor de tweede keer in de afgelopen jaren door naar de finale van de Eastern Conference. Terwijl de New York Rangers de eerste drie wedstrijden wonnen, vochten de Carolina Hurricanes terug in Games 4 en 5, resulterend in een totaalscore van 3-2. In een ernstige situatie wisten de New York Rangers heel goed dat ze de kans op de overwinning niet opnieuw konden uitstellen en daarom versloegen ze de Carolina Hurricanes in Game 6.

Carolina Hurricanes-hoofdcoach Rod Brind'Amour vond het erg jammer dat ze na zoveel jaren proberen niet door konden naar de finale. Het contract van Rod Brind'Amour bij de Carolina Hurricanes loopt af. Oorspronkelijk wilde hij dit seizoen een wonder creëren, maar nu is alles onmogelijk. Rod Brind'Amour keek naar de ruggen van spelers die goedkope Carolina Hurricanes shirt droegen die de kleedkamer verlieten. Hij zat een hele tijd in zijn stoel en kon niet kalmeren.

De Carolina Hurricanes zijn al vijf jaar op rij door naar de play-offs, maar zijn er keer op keer niet in geslaagd de finale te bereiken. Hoe zullen zij zich volgend seizoen voelen? De New York Rangers schoven na een jaar opnieuw door naar de finale van de Eastern Conference. De spelers trokken hun NHL shirt aan en besloten hard te vechten, met als uiteindelijk doel een plaats in de finale. De New York Rangers braken dit seizoen ook een vreemd fenomeen door, namelijk dat ze na het winnen van de Presidents Cup door konden gaan naar de derde ronde van de play-offs. In het verleden was het voor teams die de Presidents Cup wonnen over het algemeen moeilijk om de halve finales van de play-offs te bereiken. Nu hebben de New York Rangers het traject van de geschiedenis veranderd.