0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Dallas Stars haalde Edmonton Oilers in het scorevoordeel in
29 May

Dallas Stars haalde Edmonton Oilers in het scorevoordeel in

NHL ging de halve finales in en de sterkte van de vier teams was gelijk op elkaar afgestemd en de scores waren in evenwicht. Nadat de Dallas Stars in de eerste game verloren, wonnen ze de volgende twee wedstrijden op rij. Connor McDavid scoorde een doelpunt en een assist en scoorde 100 punten in de play-offs van zijn carrière, maar helaas slaagde hij er nog steeds niet in de Dallas Stars te verslaan. Connor McDavid wilde in de derde game de score graag terugdraaien, maar kon uiteindelijk alleen maar teleurgesteld zijn goedkope Edmonton Oilers shirt uittrekken en terugkeren naar de kleedkamer om serieus na te denken.

Dallas Stars herstelde met deze overwinning hun thuisvoordeel en heeft het beste uitrecord in het reguliere seizoen in de competitie. Op dit moment heeft elke speler die het goedkope Dallas Stars shirt draagt ​​het vaste doel om het kampioenschap te winnen. Na de nederlaag in de eerste wedstrijd van de halve finales klonk het ook als een wake-up call voor elke Dallas Stars-speler. Daarna keken de spelers van Dallas Stars aandachtig naar de wedstrijd, begrepen de voor- en nadelen van hun tegenstanders verder en probeerden Edmonton Oilers in de volgende game te verslaan.

Ook Edmonton Oilers wil graag weer door naar de finale, maar beschikt helaas niet over zo'n stevige wilskracht. De vierde game staat op het punt te beginnen, en het is ook een zeer cruciale mentaliteitsstrijd. Zodra de Dallas Stars drie wedstrijden winnen, zal de mentaliteit van de spelers van Edmonton Oilers waarschijnlijk instorten, wat direct zal leiden tot een verlies aan vertrouwen in de volgende wedstrijd. De zware uitdrukking van kapitein Connor McDavid kwam direct tot uiting in het spel. Hij moet met een beter strategisch plan komen om ervoor te zorgen dat het team de vierde game kan winnen.