0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Corey Perry staat Chicago Blackhawks toe het contract officieel te beëindigen
01 Dec

Corey Perry staat Chicago Blackhawks toe het contract officieel te beëindigen

De 38-jarige Corey Perry zal niet langer een goedkope Chicago Blackhawks shirt kunnen dragen en zijn slechte gedrag werd uiteindelijk buiten het veld bestraft. Iedereen weet dat Corey Perry bekend staat om zijn scorend vermogen en ruwe speelstijl, en zijn vermogen om tegenstanders te irriteren, wat tot slecht gedrag op het veld leidt. Hoewel de kracht van Corey Perry wordt erkend, hebben mensen altijd een hekel gehad aan zijn technische stijl op het veld.

Corey Perry kwam in 2004 naar de NHL en heeft in zijn 19-jarige carrière vijf NHL shirt gewisseld. Corey Perry wordt altijd gewaardeerd door verschillende teams. Zijn potentieel is tenslotte nog steeds zeer uitstekend. Een geweldige speler heeft niet alleen kracht, maar heeft ook goede psychologische kwaliteiten. Corey Perry's eerste team in de NHL was de Anaheim Ducks, waar hij ook zijn eerste Stanley Cup-kampioenschap in zijn carrière won. Corey Perry bracht 14 jaar van zijn carrière door bij de Anaheim Ducks, maar uiteindelijk werd hij nog steeds niet met respect behandeld door het team.

Corey Perry heeft altijd een vreemd fenomeen gehad: zelfs als hij goed presteert op het veld, kan hij nog steeds niet gerespecteerd worden door het team waarvoor hij speelt. Dit soort dingen worden waarschijnlijk veroorzaakt door het karakter van Corey Perry. Hij is inderdaad te ruw in de omgang met mensen. Het geluk van Corey Perry was misschien opgebruikt bij de Anaheim Ducks, dus in de rest van zijn carrière schoof hij opnieuw door naar de finale met drie andere teams, maar slaagde er niet opnieuw in de kampioenstitel te veroveren. Of het nu de Dallas Stars, Montreal Canadiens of Tampa Bay Lightning zijn, ze hebben er allemaal voor gekozen om het contract van Corey Perry niet te verlengen nadat het afliep. Nu heeft het eenjarige contract van de Chicago Blackhawks nog maar vijf maanden geduurd en is Corey Perry opnieuw voortijdig opgezegd door zijn team.