0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Connor McDavid is vereerd met het ontvangen van een prijs van $ 1 miljoen
03 Feb

Connor McDavid is vereerd met het ontvangen van een prijs van $ 1 miljoen

Rijkdom is iets dat iedereen wil hebben, en ze kunnen ook genieten van bonussen terwijl ze hun hobby's laten zien. Connor McDavid ontving een bonus van $ 1 miljoen na het winnen van de NHL All-Star Skills Game 2024, gepresenteerd door DraftKings Sportsbook in de Scotiabank Arena. Connor McDavid is vereerd om een goedkope Edmonton Oilers shirt te dragen en een bonus te ontvangen, en hij voelt zich vervuld van zoveel ongelooflijke dingen.

Dit is een spel waarbij allround spelers betrokken zijn, en het is niet eenvoudig om de eindoverwinning te behalen. Voor capabele spelers geldt: hoe uitdagender de spellen, hoe leuker ze ze vinden. Connor McDavid gelooft dat dit spel erg interessant is en dat hij meer kan leren over de wonderen van ijshockey. Op het moment dat iedereen de NHL shirt aantrekt om te strijden, krijgen ze een uniek inzicht in de sport, en hier kun je een verscheidenheid aan spelvaardigheden zien.

Connor McDavid gelooft dat elke deelnemende speler erg goed is en dat er iets is dat de moeite waard is om van hen te leren. Auston Matthews, Karl Makar en Nathan MacKinnon zijn allemaal de beste in dit tijdperk, en er is concurrentie en vriendschap tussen hen. Rookie Connor Bedard leidde de Chicago Blackhawks niet naar een doorbraak in prestaties, maar zijn persoonlijke gegevens waren zeer goed en hij kreeg de speciale passer van het One Timers-evenement.