0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Colorado Avalanche negeert het vermogen van spelers om in stilte te geven
30 Aug

Colorado Avalanche negeert het vermogen van spelers om in stilte te geven

Fans betreurden de hele zomer het verlies van de Boston Bruins, maar negeerden dezelfde spijt van de Colorado Avalanche. Colorado Avalanche werd als kampioen van 2022 ook uitgeschakeld door Seattle Kraken in de eerste ronde van de play-offs. De Seattle Kraken waren nog een tweejarig team en de Colorado Avalanche werd door hen als kampioen verslagen. De spelers bleven de hele zomer oefenen in goedkope Colorado Avalanche shirt, en de coach wilde niet dat ze in het nieuwe seizoen dezelfde fouten zouden maken.

Een andere belangrijke reden voor het mislukken van Colorado Avalanche is dat de ploeg geen enkele gunstige spelers achterliet. De Colorado Avalanche ziet alleen spelers met uitstekende statistieken, maar negeert de spelers die in stilte hebben gegeven. Colorado Avalanche realiseerde zich deze zomer het bestaan van het probleem. Het team heeft grote inspanningen geleverd om spelers te contracteren en een aantal geschikte spelers te selecteren om mee te doen.

Cale Makar speelde vorig seizoen vanwege een fysieke blessure niet meer in de NHL shirt. Het was ook een moeilijke start van de zomer voor Cale Makar, die in de praktijk moeite heeft gehad om de mentale hindernissen van een blessure te overwinnen. Cale Makar, 24, heeft een lange carrière voor zich en hij heeft wat tijd nodig om ervoor te zorgen dat hij zowel fysiek als mentaal in dezelfde vorm verkeert. De Colorado Avalanche zal deze zomer het plan moeten wijzigen om zijn elitespelers met kampioenshonger nieuw leven in te blazen.