0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Carolina Hurricanes stijgt onder aanmoediging van fans
22 Nov

Carolina Hurricanes stijgt onder aanmoediging van fans

Toen de spelers van Carolina Hurricanes dit seizoen hun vechtlust verloren, gaven de fans hen de grootste morele aanmoediging. Aan het begin van de wedstrijd tussen de Carolina Hurricanes en de Pittsburgh Penguins gaven de fans de spelers de meest directe high-fives om hen aan te moedigen, in de hoop dat de spelers hun sterke kracht konden behouden. Na een lange afwezigheid kreeg het thuisveld van de Carolina Hurricanes opnieuw een enthousiast applaus van de fans, wat de spelers met kracht vervulde. Uiteindelijk versloegen ze de Pittsburgh Penguins heldhaftig met 4-2.

Fans zijn altijd de krachtigste aanwezigheid, ze kunnen spelers het grootste vertrouwen geven. Sinds de Carolina Hurricanes vorig seizoen opnieuw faalden in de play-offs, lijkt deze ploeg dit seizoen de weg naar voren kwijt te zijn. Om het team moedig verder te laten gaan, organiseerden mensen een groot aantal fans die goedkope Carolina Hurricanes shirt droegen en vroegen hen om naar de wedstrijd te gaan om het team aan te moedigen. Het is lang geleden dat de Carolina Hurricanes zoveel fans thuis hadden, en de spelers waren echt opgelucht.

Dankzij de aanmoediging van de fans zijn de spelers van Carolina Hurricanes vol kracht zodra ze hun NHL shirt aantrekken. Het succes van een speler kan niet los worden gezien van de steun van de fans, en de fans hebben ook de moed en het doorzettingsvermogen van de spelers nodig om vooruit te komen. Wat mensen vaak nodig hebben is mentale ondersteuning, om het innerlijke potentieel van het lichaam te stimuleren om te ontploffen. De Carolina Hurricanes versloegen, met de oprechte steun van hun fans, hun geduchte tegenstander, de Pittsburgh Penguins.