0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Calgary Flames handelt met Vancouver Canucks
01 Feb

Calgary Flames handelt met Vancouver Canucks

Het reguliere seizoen loopt ten einde. De Vancouver Canucks en Calgary Flames hebben een ander lot, en hun ranglijst is veel veranderd. De Calgary Flames moeten het hoofd bieden aan een wederopbouwsituatie en het team heeft het vertrouwen van deze groep spelers verloren. Met de voortdurende inspanningen van de Vancouver Canucks in de afgelopen jaren zijn de spelers van in de twintig volledig volwassen geworden. Deze periode is de explosie van hun kracht. De Calgary Flames hebben meer draftkeuzes nodig om opnieuw op te bouwen, en wat de Vancouver Canucks nu het meest nodig hebben is om zich bij uitstekende spelers aan te sluiten, en er werd een akkoord bereikt tussen de twee teams.

Nu Elias Lindholm een goedkope Vancouver Canucks shirt heeft aangetrokken, behoort hij niet langer tot de Calgary Flames. De Calgary Flames ruilden Elias Lindholm naar de Vancouver Canucks voor Andrei Kuzmenko, Hunter Brzustewicz en Joni Jurmo, evenals een keuze in de eerste ronde en een voorwaardelijke keuze in de vierde ronde in de NHL Draft van 2024. Elias Lindholm speelde dit seizoen 49 wedstrijden voor de Calgary Flames en scoorde 32 punten. Hij wordt beschouwd als een zeer uitstekende speler in het team.

De 29-jarige Elias Lindholm is een centrum geworden met stabiele prestaties, en dat is precies wat de Vancouver Canucks momenteel nodig hebben. Het doel van de Vancouver Canucks dit seizoen is om in de finale te staan, dus ze moeten hun algehele kracht vergroten tijdens deze winterse raamsigneeractiviteit. Elias Lindholm stapt op dit moment graag over op deze NHL shirt. De Vancouver Canucks hebben immers een grotere kans om het kampioenschap te winnen. Er is een einde gekomen aan een tijdperk voor de Calgary Flames, en het zal tijd kosten om het team weer op te bouwen. Elias Lindholm heeft niet veel tijd meer om te wachten bij de Calgary Flames, en hij bevindt zich nu in de beste periode van zijn carrière.