0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Calgary Flames geeft doelman Jacob Markström een kans om in het laatste seizoen te spelen
15 Sep

Calgary Flames geeft doelman Jacob Markström een kans om in het laatste seizoen te spelen

Het afgelopen seizoen is voorbij en veel spelers die ondermaats presteerden, hebben daar buiten het seizoen over nagedacht. Na de slechte prestatie van Jacob Markström vorig seizoen moet hij in het nieuwe seizoen goed presteren om bij de Calgary Flames te blijven. De Calgary Flames stelden alle fans teleur met hun prestaties vorig seizoen, en de onderliggende cijfers van Jacob Markström suggereren dat een groot deel van de schuld op zich moet worden genomen. Jacob Markström was ooit een van de meest betrouwbare balbehandelaars in de competitie, maar nu hij ouder wordt, lijkt zijn kracht te zijn afgenomen.

Jacob Markström heeft nog een contract voor de laatste drie jaar bij de Calgary Flames. Kan hij NHL shirt nr. 25 blijven dragen en het hele contract uitspelen? Jacob Markström is nu 33 jaar oud. Over drie jaar wordt hij 36 jaar en kan hij overwegen met pensioen te gaan. Jacob Markström hoopt voor het laatste deel van zijn carrière een goedkope Calgary Flames shirt aan te trekken, en hij zal voorbereid zijn op wat er de komende jaren gaat gebeuren.

Hoewel Jacob Markström op deze leeftijd misschien niet meer zijn beste vorm kan bereiken, zal hij op basis van zijn eerdere prestaties een stabiele doelman zijn. De Calgary Flames zullen Jacob Markström een kans geven om te presteren in zijn laatste jaar, en het team zal ook jonge keepers werven om zich weer bij hem te voegen. Elke speler zal een afname in kracht ervaren naarmate hij ouder wordt, en hij moet dit probleem rustig onder ogen zien.