0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Brandon Hagel is blij met het achtjarige contract van Tampa Bay Lightning
23 Aug

Brandon Hagel is blij met het achtjarige contract van Tampa Bay Lightning

Het is twee jaar geleden dat Tampa Bay Lightning opeenvolgende kampioenschappen won, en het team is nog steeds aanwezig met belangrijke spelers. Nadat de Tampa Bay Lightning vorig seizoen achteruitging, is het team van plan deze zomer een aantal jonge spelers toe te voegen. Bijna alle oude spelers van Tampa Bay Lightning zijn immers vertrokken, behalve aanvoerder Steven Stamkos, die het laatste jaar van zijn contract heeft. Tampa Bay Lightning zal ook een periode van veranderende tijdperken inluiden, en er zijn nog steeds veel jonge spelers bereid dit NHL shirt te dragen.

Deze zomer tekende Tampa Bay Lightning een achtjarig contract met Brandon Hagel, die in 2022 aantreedt, en het is tevens het langste contract dat de competitie in 2023 aanbiedt. Zodra Tampa Bay Lightning de kracht van een speler heeft bepaald, zal het team met absolute oprechtheid een contract aanbieden om de speler te behouden. Veel spelers die de goedkope Tampa Bay Lightning shirt dragen, zullen hen oprecht bedanken voor hun toetreding tot dit team en voor het feit dat ze zichzelf meer kennis hebben laten opdoen. Tampa Bay Lightning verdient het dat elke capabele speler blijft, en het team zal ze de warmte van thuis laten voelen.

Brandon Hagel is al vijf jaar onderweg en geen enkel team waardeerde zijn capaciteiten echt. In 2022 werd Brandon Hagel door de Chicago Blackhawks verhandeld aan de Tampa Bay Lightning, en hij voelde zich opnieuw in de steek gelaten. Sinds 2016 heeft Brandon Hagel de situatie meegemaakt dat hij voortdurend in de steek werd gelaten door het team, waardoor hij ooit vermoedde dat zijn eigen kracht niet genoeg was. Nadat hij in 2022 bij Tampa Bay Lightning kwam, bleef Brandon Hagel, met de aanmoediging van zijn teamgenoten en coaches, zijn kracht verbeteren nadat hij in zijn capaciteiten geloofde.