0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
2023 Draft toont diverse jonge spelers
30 Jun

2023 Draft toont diverse jonge spelers

Een groep sterke punten van de nieuwe generatie komt naar voren voor mensen, en zij zijn de jonge spelers in het ontwerp van 2023. De Chicago Blackhawks luidden de nummer 1 keuze van 2023 in. Het team contracteerde Connor Bedard met de eerste keuze in de eerste ronde. Connor Bedard begint zijn carrière in een nieuwe goedkope Chicago Blackhawks shirt en hij zal de komende jaren een van de spelers zijn om naar te kijken. Nr. 2 keuze Leo Carlson trok een goedkope Anaheim Ducks shirt aan en voegde zich bij het team waar hij als kind van droomde.

De Columbus Blue Jackets luidden een nieuwe kracht in, Adam Van Tilly voegde zich bij het team met de derde keuze in de eerste ronde. Deze drie teams selecteerden de drie spelers met de beste prestaties in de competitietraining, dus wat voor effect zullen ze hebben op het team. De Chicago Blackhawks hebben vorig seizoen oude spelers geruild en het team is van plan opnieuw te beginnen, dus wachten ze op de groei van Connor Bedard. De Anaheim Ducks en Columbus Blue Jackets hebben jarenlang ondermaats gepresteerd en het is tijd voor hen om het talent te vinden dat het lot van het team kan veranderen.

Naast deze drie teams hebben teams als San Jose Sharks, Toronto Maple Leafs en Washington Capitals ook geschikte rookies geselecteerd om mee te doen. Mensen keken toe hoe de rookies blij hun respectievelijke NHL shirt aantrokken en ze zaten vol dromen over eindeloze mogelijkheden voor de toekomst. Deze spelers zijn rijzende sterren in de competitie en kunnen op een gegeven moment steunpilaren worden. Mensen wensen de rookie-spelers goede kansen en kijken uit naar hun prestaties in het spel.