0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Zdeno Chára kiest ervoor terug te keren naar Boston Bruins om pensioennieuws aan te kondigen
21 Sep

Zdeno Chára kiest ervoor terug te keren naar Boston Bruins om pensioennieuws aan te kondigen

De grootste eer voor spelers is om ervoor te kunnen kiezen om met pensioen te gaan in hun favoriete goedkopenhlshirts, en Zdeno Chára keerde terug naar Boston Bruins om zijn pensionering aan te kondigen. Op 20 september kondigde Zdeno Chára zijn afscheid van professioneel hockey aan en tekende hij een eendaags contract met de Boston Bruins. Vandaag trok Zdeno Chára weer de goedkope Boston Bruins shirt aan en stond 14 jaar in dit team. Hij wijdde het beste van zijn jeugd aan dit stadion. De 45-jarige Zdeno Chára omhelsde zijn vrienden van Boston Bruins, die verheugd was 24 seizoenen in de NFL te hebben gespeeld.

Zdeno Chára, die in zijn carrière voor vier teams speelde, is verheugd om aan het einde van zijn carrière terug te keren naar de oorspronkelijke New York Islanders. De New York Islanders waren het oorspronkelijke NFL-team van Zdeno Chára, waar hij vier jaar doorbracht. Dat goedkope New York Islanders shirt hangt voor altijd in het midden van de kamer van Zdeno Chára en vertegenwoordigt het begin van de eerste droom van een speler. Bij deze afscheidsceremonie was de persoon die Zdeno Chára het meest bedankte de verkenner die zijn potentiële kracht ontdekte, en hij uitte zijn oprechte dank met een vrolijke toon.

Vanwege Zdeno Chára's grote lengte en onhandige loopvaardigheid, geloofden veel mensen niet dat hij uitstekende resultaten kon behalen in ijshockey. Dit is misschien de laatste keer dat Zdeno Chára zijn geliefde nr. 33-NHL shirt draagt. Hij zegt tegen mensen: als je een droom hebt, moet je die moedig najagen. Er zullen altijd veel hobbels zijn op de weg naar succes, maar je moet geloven dat je alle moeilijkheden kunt overwinnen. Zdeno Chára prijst zich gelukkig en bedankte zijn familie en vrienden die hem onderweg vergezelden, evenals de trouwe fans.