0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Zal de blessure van Darcy Kuemper de algehele kracht van Colorado Avalanche beïnvloeden?
01 Jun

Zal de blessure van Darcy Kuemper de algehele kracht van Colorado Avalanche beïnvloeden?

De finales van de NHL Western Conference zijn begonnen en de Colorado Avalanche won in Game 1. Hoewel Colorado Avalanche de eerste wedstrijd won, was teamdoelman Darcy Kuemper tijdelijk uit de wedstrijd met een blessure. Het was dankzij reservedoelman Pavel Francouz dat hij 18 uitstekende reddingen maakte nadat Darcy Kuemper met een blessure stopte. Of Darcy Kuemper de volgende wedstrijd zal spelen is niet bekend, maar de kracht van Pavel Francouz wordt nog steeds erkend door de coach.

Colorado Avalanche heeft de finale van de Western Conference gehaald na drie jaar hard werken, en deze keer gaan ze hun timing goed gebruiken. Edmonton Oilers schoof na vele jaren ook weer door naar de finale en hun kracht mag niet worden onderschat. Toen Darcy Kuemper de goedkope Colorado Avalanche shirt uittrok om de blessure te controleren, was er nog veel bezorgdheid of het team zou veranderen vanwege zijn afwezigheid. Wanneer elk team de laatste fase bereikt, zijn ze bang dat hun hoofdspelers niet kunnen spelen vanwege een blessure. Fans bidden dat Darcy Kuemper gezond kan blijven en de volgende wedstrijd kan spelen.

Van de vier teams die dit seizoen doorgingen naar de laatste halve finales, bleef de kampioen van vorig seizoen Tampa Bay Lightning behouden, met wijzigingen in de andere drie. De finalisten van de Eastern Conference waren de Tampa Bay Lightning en de New York Rangers, terwijl de Florida Panthers en Carolina Hurricanes, die op de eerste en derde plaats in de competitie stonden, werden uitgeschakeld. Er zijn steeds meer fans die van de goedkope Tampa Bay Lightning shirt houden, en dit team kan altijd wonderen verrichten in de play-offs. Kan Tampa Bay Lightning, geconfronteerd met drie teams die na vele jaren opnieuw de halve finale hebben bereikt, een derde Stanley Cup op rij winnen?