0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Vegas Golden Knights wordt de grootste concurrent van Tampa Bay Lightning
29 Dec

Vegas Golden Knights wordt de grootste concurrent van Tampa Bay Lightning

2021 loopt bijna af en de laatste paar wedstrijden van de NHL-wedstrijd zijn nog te gaan. Veel games zijn uitgesteld vanwege de impact van het nieuwe crown virus, en de Vegas Golden Knights en Los Angeles Kings games gaan nog steeds door. Uiteindelijk versloegen de Vegas Golden Knights de Los Angeles Kings met 6-3 en wonnen ze zes opeenvolgende uitwedstrijden. Jonathan Marchessault, die de nr. 81 goedkopenhlshirts droeg, scoorde twee doelpunten in deze wedstrijd. Hij droeg ook de goedkope Tampa Bay Lightning shirt in 2015.

In de afgelopen twee jaar zijn Vegas Golden Knights doorgegaan naar de laatste halve finales en hun kracht wordt door iedereen erkend. Vegas Golden Knights lijken erg op Tampa Bay Lightning. Beide teams zullen een consistentere prestatie hebben in de play-offs. Hoewel er niet veel mensen zijn die van goedkope Golden Knights shirt houden, bewondert iedereen de kracht van het team. Onlangs zijn de Vegas Golden Knights sterk teruggekeerd. Ze hebben in elke wedstrijd zeer goed gepresteerd en hun ranglijst is direct gestegen naar de eerste plaats in de divisie.

Afgaande op de sterkte van de huidige teams, zal Vegas Golden Knights dit seizoen de grootste concurrent van Tampa Bay Lightning worden. Hoewel de Vegas Golden Knights in de laatste wedstrijd verloren van Tampa Bay Lightning, leerden ze hun ervaring en keken ze uit naar het volgende duel. Vegas Golden Knights is een nieuw gevormd team, maar hun kracht heeft een zeer goede staat bereikt.