0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Toronto Maple Leafs vernieuwt Morgan Rielly met een contract van 8 jaar
30 Oct

Toronto Maple Leafs vernieuwt Morgan Rielly met een contract van 8 jaar

In de loop der jaren is de droom van Toronto Maple Leafs om opnieuw de Stanley Cup te winnen altijd in duigen gevallen. Ze hebben elk seizoen gefaald in de play-offs. Dit seizoen heeft Toronto Maple Leafs tijdelijk een record van 5e plaats behouden en de kracht van het team is nog steeds niet goed genoeg en stabiel. Om spelers in staat te stellen zich aan het team te wijden, vernieuwde Toronto Maple Leafs de belangrijkste bewaker Morgan Rielly.

Toronto Maple Leafs bood Morgan Rielly een achtjarig contract aan ter waarde van $60 miljoen, wanneer hij 35 jaar oud zou zijn. Morgan Rielly is erg dankbaar voor het vertrouwen van het team. Hij heeft nu al een speciaal gevoel voor deze goedkope Toronto Maple Leafs shirt die al 9 jaar wordt gedragen. Sinds Morgan Rielly deze nr. 44-NHL shirt in 2012 droeg, heeft hij zijn levenscarrière hier neergezet. Welke aanpassingen de Toronto Maple Leafs in de toekomst ook zullen maken, de mentaliteit van Morgan Rielly zal altijd alleen maar hard werken voor het spel dat voor hem ligt.

God stelt nooit een speler teleur die hard werkt, en hun vaste overtuiging raakt altijd de harten van anderen het meest. Er zijn veel spelers in de NHL geweest die in hun loopbaan slechts voor één team hebben gespeeld, wat ook moeilijk is voor andere competities. Iedereen weet dat NHL-fans erg loyaal zijn aan het team dat ze leuk vinden. Een belangrijke reden komt van het vertrouwen van het team in de spelers en de emotie om niet op te geven.