0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Succes is het resultaat van constant falen
08 Jan

Succes is het resultaat van constant falen

In deze ronde versloeg Colorado Avalanche opnieuw Winnipeg Jets met een ruime score van 7-1. Colorado Avalanche is de afgelopen maand aanzienlijk verbeterd en het team is gestegen naar de derde plaats in de divisie. Met de perfecte samenwerking van Gabriel Landeskog, Nathan MacKinnon en Mikko Rantanen behaalde het team een ​​prachtige overwinning. De drie zijn een complementaire combinatie geworden op het veld en de stilzwijgende afspraak tussen hen maakt hun tegenstanders onberispelijk.

Gabriel Landeskog, Nathan MacKinnon en Mikko Rantanen hopen allemaal heel erg op deze goedkope Colorado Avalanche shirt. Hun dromen wachten al jaren. Colorado Avalanche zweeft al jaren in de play-offs en het is moeilijk voor hen om door te gaan naar de finale. Aan het begin van dit seizoen dook de trage toestand van Colorado Avalanche weer op en leken de spelers het doel van de strijd te verliezen. Later, met de aanmoediging van coach Jared Bednar, versterkten deze jonge spelers opnieuw hun geloof in hun hart, en moedigden ze het resultaat van een mislukking aan.

De mentaliteit van de spelers speelt vaak een zeer belangrijke rol in het spel. Als spelers hun winnende houding in hun NHL shirt zijn kwijtgeraakt, hoe kunnen ze dan de wedstrijd winnen? In het spel, omdat er maar één team is dat uiteindelijk wint, worden veel teams geconfronteerd met een nederlaag. Het is normaal voor jonge Colorado Avalanche-spelers om een ​​paar jaar hoopvol te dromen van een nederlaag. Hoeveel teams hebben pas de droom van een kampioenschap in 50 jaar bereikt.