0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
St. Louis Blues wil na drie jaar weer Stanley Cup winnen
02 Sep

St. Louis Blues wil na drie jaar weer Stanley Cup winnen

Het is drie jaar geleden dat de St. Louis Blues het kampioenschap wonnen en ze bleven keer op keer in de play-offs hangen zonder de finale te halen. De St. Louis Blues hebben deze zomer geen grote spelersaanpassingen gedaan en ze geloven dat deze spelers het beste passen. Aanvoerder Vladimir Tarasenko heeft het laatste jaar nog op zijn contract staan, maar St. Louis Blues koos er niet voor om hem vervroegd te verlengen. Vladimir Tarasenko wil een contractverlenging krijgen bij het team en hij wil tot zijn pensionering een goedkope St. Louis Blues shirt dragen.

De vraag blijft voor de St. Louis Blues dit seizoen of doelman Jordan Binnington zich kan verbeteren. Jordan Binnington blesseerde zich vorig seizoen in de tweede ronde van de Western Conference tegen Colorado Avalanche aan zijn knie, wat ook direct leidde tot het mislukken van het volgende duel. Jordan Binnington heeft niet meer gespeeld sinds zijn herstel van zijn blessure, dus het is nog onbekend hoe hij zal herstellen. Vorig jaar tekende de St. Louis Blues Jordan Binnington voor een verlenging van zes jaar, en fans hebben er nog steeds alle vertrouwen in dat de kracht van de doelman niet is afgenomen.

Hoewel Jordan Binnington in 2011 werd opgesteld door de St. Louis Blues, droeg hij niet direct de blauwe NHL shirt. Jordan Binnington stond pas in 2018 officieel op het St. Louis Blues-schema nadat hij zeven seizoenen naar andere teams was gestuurd. De Stanley Cup-overwinning van 2019 voor de St. Louis Blues werd ook toegeschreven aan Jordan Binnington, die gedurende de periode van drie jaar zeer consistent is geweest. Jordan Binnington heeft er alle vertrouwen in dat hij de St. Louis Blues weer naar hun beste seizoen kan leiden, en ze hebben deze zomer hard gewerkt en plannen gemaakt.