0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
New York Rangers zetten hun goede conditie voort en vertrekken weer
03 Jan

New York Rangers zetten hun goede conditie voort en vertrekken weer

Na een pauze van 13 dagen veranderden de prestaties van de teams in het spel weer. Vegas Golden Knights, Washington Capitals en Tampa Bay Lightning verloren allemaal van hun tegenstanders in de wedstrijd, ze zetten de goede vorm van 2021 niet voort. De New York Rangers hebben dit seizoen de meeste progressie geboekt. Ze versloegen Tampa Bay Lightning met 4-0 in hun eerste wedstrijd van 2022. De oude fans in goedkope New York Rangers shirt juichten allemaal vrolijk. Ze geloven dat het team dit seizoen nieuwe wonderen zal creëren.

In deze wedstrijd scoorde Mika Zibanejad opnieuw twee doelpunten en zijn prestaties dit seizoen schokten iedereen. Mika Zibanejad, die eerder in de steek werd gelaten door de Ottawa Senators, had 5 jaar later niet verwacht dat hij zo'n uitstekende speler zou worden. Mika Zibanejad koestert nog steeds die goedkope Ottawa Senators shirt, die zijn jeugdige en onwetende 5 jaar vertegenwoordigt. Mika Zibanejad heeft geen hekel aan de senatoren van Ottawa omdat ze hem als een koopje behandelen. Hij was toen immers niet zo goed.

Voor het eerst dit seizoen werd Tampa Bay Lightning door een tegenstander op nul gescoord. Ze moeten na de wedstrijd diep nadenken. New York Rangers is een tegenstander die Tampa Bay Lightning niet is tegengekomen in de play-offs, dus het grotere belang van dit spel is om de kracht van de tegenstander te begrijpen. Tampa Bay Lightning is een team dat lessen kan trekken uit mislukte games, en iedereen gelooft dat ze de volgende keer dat ze de New York Rangers ontmoeten, een beter spel zullen spelen.