0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
New York Rangers worden de sterkste vijanden van Tampa Bay Lightning
05 Jun

New York Rangers worden de sterkste vijanden van Tampa Bay Lightning

De New York Rangers stelden dit seizoen niet teleur met een heroïsche run naar de finale van de Eastern Conference. De laatste tegenstander van de New York Rangers is Tampa Bay Lightning, een team dat back-to-back Stanley Cups heeft gewonnen. Momenteel hebben de New York Rangers hun tegenstanders in beide wedstrijden verslagen en hebben zij de leiding genomen. New York Rangers-coach Gerard Gallant kent de coachingsvaardigheden van zijn goede vriend Jon Cooper zo goed dat hij niet durfde op te geven tot de laatste momenten van de overwinning. Degenen die goedkope New York Rangers shirt dragen, kennen hun tegenstanders beter en moeten goed voorbereid zijn op elke wedstrijd.

Afgaand op de twee jaar Tampa Bay Lightning, verandert dit team vaak het spel in Game 3. Tampa Bay Lightning heeft de goede gewoonte om de eerste twee games tegen onbekende tegenstanders te gebruiken om hun ware kracht te zien. Tampa Bay Lightning zal dan hun tactiek aanpassen om hun tegenstanders op een rij te verslaan voor de rest van het spel. Het is zo'n heel slim team. De coaches van deze twee teams zijn beste vrienden, dus deze keer is het nog meer een test van elkaars begrip van de sterke punten van beide kanten.

Tampa Bay Lightning-coach Jon Cooper zag er tegenop om de New York Rangers tegen te komen sinds de play-offs begonnen, maar uiteindelijk zullen ze de test moeten doorstaan ​​als ze de Stanley Cup willen winnen. Nadat hij twee wedstrijden op rij had verloren, trok coach Jon Cooper een goedkope Tampa Bay Lightning shirt aan om met de spelers te trainen, en hij ging persoonlijk het veld in om uit te leggen hoe spelers problemen in daadwerkelijke gevechten moeten oplossen. Game 3 was cruciaal voor de Tampa Bay Lightning, die moest winnen. De Western Conference Colorado Avalanche heeft een totale overwinning van 3-0 behaald op de Edmonton Oilers, dus Jon Cooper wil niet dezelfde achterstand in de Eastern Conference.