0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Kasperi Kapanen hoopt beter te spelen bij Pittsburgh Penguins
02 Sep

Kasperi Kapanen hoopt beter te spelen bij Pittsburgh Penguins

Vorig jaar wisselden Toronto Maple Leafs en Pittsburgh Penguins zeer succesvol spelers met elkaar uit, en beide teams zijn verbeterd in het spel. Kasperi Kapanen keerde vorig seizoen terug in het goedkope Pittsburgh Penguins shirt. Hij is zowel onbekend als vertrouwd met dit team. Kasperi Kapanen werd geselecteerd door de Pittsburgh Penguins in de NHL Draft van 2014, maar hij werd in slechts één jaar geruild naar Toronto Maple Leafs. De twee transfers van Kasperi Kapanen werden voltooid vanwege een groot aantal spelerstransacties, en hij had serieus het gevoel dat hij niet werd gewaardeerd door het team.

In 2019 kreeg Kasperi Kapanen uiteraard een driejarig contract toegewezen bij Toronto Maple Leafs, maar hij werd in slechts één jaar geruild naar Pittsburgh Penguins. Kasperi Kapanen hoopt van harte om gestaag voor een team te kunnen spelen, maar hij is door de jaren heen altijd een handelsitem voor het team geworden. Kasperi Kapanen hield eigenlijk erg van de goedkope Toronto Maple Leafs shirt. Toen hij voor dat team speelde, probeerde hij kansen te vinden om te presteren.

In het seizoen 2018-19 kreeg Kasperi Kapanen eindelijk de kans om te starten. Hij eindigde het seizoen met 20 goals en 44 punten in 78 wedstrijden. Dus toen Kasperi Kapanen hoorde dat hij weer werd verhandeld, was hij vervuld van te veel hulpeloosheid. Vorig seizoen keerde Kasperi Kapanen terug naar Pittsburgh Penguins en zijn mentaliteit was niet stabiel genoeg. Hij moest zich aanpassen aan een nieuw teammodel. Het nieuwe seizoen gaat bijna beginnen. Kasperi Kapanen heeft de onwil in zijn hart verlicht. Hij hoopt zijn best te spelen in Pittsburgh Penguins.