0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Joe Thornton sluit zich aan bij Florida Panthers om te blijven deelnemen aan de NHL-competitie
15 Aug

Joe Thornton sluit zich aan bij Florida Panthers om te blijven deelnemen aan de NHL-competitie

De 42-jarige ijshockeyveteraan Joe Thornton koos er niet voor om met pensioen te gaan. Hij bleef een eenjarig contract krijgen bij Florida Panthers. Joe Thornton speelt al 24 jaar in de NHL-competitie. Hij houdt het meest van de goedkope Boston Bruins shirt en de goedkope San Jose Sharks shirt. Joe Thornton werd voor het eerst opgesteld door Boston Bruins in 1997. Hij is al acht jaar bij het team. Later, omdat Joe Thornton onenigheid had met het team, werd hij door het team naar San Jose Sharks geruild.

Nadat Joe Thornton werd verhandeld door Boston Bruins, was hij erg verdrietig. God behandelt altijd iedereen die eerlijk werkt. Nadat Joe Thornton naar San Jose Sharks kwam, ontmoette hij een zeer goede teamgenoot Jonathan Cheechoo. Joe Thornton bracht 15 jaar door in de San Jose Sharks, gedurende welke tijd hij drie divisietitels voor het team won. Hoewel Joe Thornton de Stanley Cup-eer niet naar San Jose Sharks heeft gebracht, is het team hem erg dankbaar voor zijn toewijding en harde werk.

Joe Thornton besloot in 2020 San Jose Sharks te verlaten. Hij wilde meer leren over ijshockey van andere teams. Vorig jaar trad Joe Thornton toe tot het beroemde team Toronto Maple Leafs en dit jaar sloot hij zich opnieuw aan bij Florida Panthers met een eenjarig contract. Joe Thornton is een van de oudste spelers in de NHL-competitie geworden. Hij houdt van dit hockeyproject en hoopt dat hij binnen zijn mogelijkheden kan blijven vechten voor het spel.