0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Hoe de combinatie van Ovechkin en Darcy Kuemper zal werken
07 Sep

Hoe de combinatie van Ovechkin en Darcy Kuemper zal werken

Colorado Avalanche gaf uiteindelijk Darcy Kuemper op in twee uitstekende keepers, waardoor het team met Pavel Francouz achterbleef. In de finale van de play-offs van vorig seizoen hebben de geweldige reddings- en onderscheppingsprestaties van Pavel Francouz de vastberadenheid van de leidinggevenden van het team diep geraakt. Dus voor de betere toekomst van het team besloot Colorado Avalanche om Pavel Francouz als keeper in de basisopstelling te plaatsen. Het contract van Darcy Kuemper met Colorado Avalanche liep ook af, dus Pavel Francouz greep de beste kans in de play-offs om zijn lot te veranderen.

Hoewel Darcy Kuemper met tegenzin zijn goedkope Colorado Avalanche shirt uittrok om afscheid te nemen, werd hij nog steeds begunstigd door de Washington Capitals. Vorig seizoen was de eerste keer in een paar jaar dat de Washington Capitals de play-offs niet haalden, dus ze zullen deze zomer veel moeten aanpassen. Washington Capitals heeft nieuwe spelers binnengehaald vanwege blessures van veel van de aanvallers. Dit seizoen is Ovechkin's 18e seizoen dat de goedkope Washington Capitals shirt draagt, en hij blijft een sterke kracht in het team.

Ovechkin wil Washington Capitals graag helpen om nog een Stanley Cup te winnen voordat hij met pensioen gaat, dus hij is verheugd Darcy Kuemper aan boord te hebben. Darcy Kuemper is ook verheugd over de steun van Ovechkin terwijl ze samenwerken om hun doelen te bereiken. Colorado Avalanche hielp Darcy Kuemper met het behalen van zijn eerste Stanley Cup-titel in zijn carrière, en hij zal nog vijf jaar zeilen om de volgende eer te behalen.