0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Het verhaal tussen NHL gepensioneerde truien
24 Aug

Het verhaal tussen NHL gepensioneerde truien

Elk NHL-team heeft gepensioneerde goedkopenhlshirts, ze vertegenwoordigen allemaal het harde werk en de onbaatzuchtigheid van een speler voor het team. Het goedkope Dallas Stars shirt nr. 56 wordt volgend seizoen met pensioen. Het vertegenwoordigt Sergei Zubov's 13 jaar toewijding en hard werken in het team. Goedkope St. Louis Blues shirt nr. 44 heeft ook officieel zijn pensionering aangekondigd. De naam van de eigenaar is Chris Pronger. Chris Pronger is een uitstekende verdedigende speler die in zijn carrière voor vijf teams heeft gespeeld.

Chris Pronger speelde voor het laatst voor de Philadelphia Flyers, maar speelde de afgelopen drie seizoenen niet. Chris Pronger heeft in zijn carrière de Stanley Cup, Hart Memorial Trophy en Olympische gouden medailles gewonnen, dus zijn carrière is een perfecte vertegenwoordiger. In 2017 werd Chris Pronger uitgeroepen tot een van de 100 grootste NHL-spelers in de geschiedenis, maar veel kijkers hadden nog steeds een hekel aan hem omdat hij acht keer werd geschorst in zijn NHL-carrière.

Hoewel Chris Pronger slechts drie seizoenen in St. Louis Blues verbleef, heeft het team besloten zijn NHL shirt uit te trekken. Chris Pronger was de aanvoerder van drie teams en zijn vaardigheden en leiderschap worden nog steeds door iedereen erkend. Spelers van de oudere generatie zijn bijna met pensioen, en welke teams onder hen hebben de toewijding van de spelers gezien en kozen ervoor om de trui met pensioen te laten gaan.