0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Goede mentaliteit van Tampa Bay Lightning-spelers
21 Nov

Goede mentaliteit van Tampa Bay Lightning-spelers

De New York Islanders ontmoetten Tampa Bay Lightning voor het eerst dit seizoen of verloren met 1-4. Hun slechte staat van dienst is de laatste plaats in de divisie geworden. De verwachtingen van veel toeschouwers voor de New York Islanders blijven in de volgende wedstrijden, maar helaas lijkt dit team de laatste tijd zijn kracht te hebben verloren. Tampa Bay Lightning heeft een stabiel record behouden in het reguliere seizoen en ze stonden net als vorig seizoen op de derde plaats in de divisie.

In de afgelopen twee jaar waren de prestaties van Tampa Bay Lightning in het reguliere seizoen niet erg uitmuntend, maar ze hebben altijd de sterkste kracht kunnen spelen in de play-offs. Hoewel er dit seizoen enkele aanpassingen zijn gedaan aan de Tampa Bay Lightning-spelers, dragen de uitstekende hoofdspelers nog steeds de originele NHL shirt. Steven Stamkos, Nikita Kucherov, Brayden Point en doelman Andrei Vasilevskiy houden allemaal van deze blauw-witte goedkope Tampa Bay Lightning shirt en ze zullen hard werken om de drie opeenvolgende kampioenschappen van het team te winnen.

De New York Islanders hebben dit seizoen hun voorsprong verloren en iedereen wil zien dat de match-up tussen de twee teams in de finale moeilijker te bereiken is. Iedereen keek naar de ijshockeystijlen van New York Islanders en Tampa Bay Lightning, en ze verzuchtten allemaal hoe belangrijk de mentaliteit van een stabiele speler is. Tampa Bay Lightning is een rustig en stabiel team. Ze botsen zelden met tegenstanders in het spel en gebruiken altijd hun kracht om tegenstanders te verslaan om het bestaan ​​van gerechtigheid te bewijzen.